Vydražili jsme první milión!

V pátek 10.11.2017 se uskutečnil tradiční Společenský večer Diakonie v  sále litoměřického hradu.

Jako vždy úžasná Chantal Poullain zase po roce dražila umělecká díla českých výtvarníků a také výrobky klientů a zaměstnanců chráněných dílen Diakonie. Naše aukce poprvé v historii překročila částku milión kurun! Celkem nám benefiční večer vynesl 1 000 150 Kč.

K této částce nám dopomohl dar Města Litoměřice v hodnotě 250 000 Kč, který nám na aukci předal pan místostarosta Ing. Pavel Grund a také dar od Chantal Poullain z její nadace Archa Chantal v hodnotě 50 000 Kč.

Tohoto velkorysého výtěžku bychom ale nedosáhli bez mnoha dražitelů, kteří se předháněli v ochotě přispět na dobrou věc :-) Děkujeme všem za aktivní účast v dražbě a doufáme, že vám vydražená díla a výrobky udělají radost. Vážíme si Vaší podpory, a to nejen finanční!

23. aukce Diakonie je za námi, ale krásná atmosféra večera nám jistě bude ještě dlouho doznívat.
Již teď můžeme říct, že název letošní aukce "Náš příběh pokračuje!" se naplnil. Výtěžek bude použit na dofinancování provozu Centra denních služeb a na rekonstrukci domu pro chráněné dílny a bydlení pro klienty Diakonie. Můžeme tedy v našem příběhu pokračovat dál a všem dárcům děkujeme, že nám v tom pomáháte!

Než zde vyvěsíme naše fotografie, můžete se zatím podívat na fotky z Litoměřického deníku.

SpolVecer2017_plakat_web