Financují nás:

Regionální operační program regionu soudržnosti Severozápad

• Investiční projekt Rekonstrukce Centra denních služeb pro klienty se zdravotním postižením
    probíhal v Litoměřicích, Rooseveltova 7 v období od 1.10.2012 do 31.12.2015 a byl podpořen ze zdrojů ROP Severozápad, který je spolufinancován ERDF – r.č. CZ.1.09/1.3.00/69.01140
    ROP

Více informací o projektu naleznete ZDE.

Podpora sociálních služeb v rámci projektu POSOSÚK 3

Od 1. 1. 2020 do 31. 12. 2021 jsou služby Podpora samostatného bydlení a azylový Domov pro matky s dětmi podpořeny z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu zaměstnanost, státního rozpočtu a rozpočtu Ústeckého kraje v dotačním programu „Podpora sociálních služeb v rámci projektu POSOSÚK 3“, reg. č. projektu CZ.03.2.60/0.0/15_005/0014509. Cílem projektu je zajištění vybraných druhů sociálních služeb na území Ústeckého kraje , termín realizace 1.10.2019 – 30.6.2022

MPSV_větší        UK_2016      Logo OPZ barevné

Krajský úřad Ústeckého krajeUK_2016

Úřad práce v Litoměřicích UP

• Chráněná pracovní místa ve Středisku Diakonie ČCE

Město Litoměřice Litomerice

terezin_znak 1

Město Terezín

Potravinová banka Ústeckého kraje

Potravinová banka

• partner projektu Potravinová a materiální pomoc nejchudším osobám
  • Potravinová a materiální pomoc nejchudším osobám II. - podpořeno finančními prostředky z Fondu evropské pomoci nejchudším osobám (FEAD) a ze státního rozpočtu v rámci Operačního programu potravinové amateriální pomoci.

Diakonie je spolupracujícím subjektem, podílí se na přímé distribuci potravinové pomoci, nabízí doprovodná opatření jako např. zprostředkování související pomoci a poradenství.

FEAD_MPSV

Fond Hennlich a Ústecká komunitní nadace

• Projekt "Za poznáním o kus dál!“ je podpořen z prostředků Fondu Hennlich administrovaného Ústeckou komunitní nadací

hennlich                  Live city             ustecka komunitni nadace