Aukce Diakonie letos zářila i v prodloužení!

Čtvrteční dražba na podporu chráněného bydlení se vyšplhala na famózních 1 114 000 Kč. Máme za sebou úžasnou aukci, která se svým tempem i vysokými příhozy vyrovnala profesionální dražbě. Večeru dodala neopakovatelnou a srdečnou atmosféru neúnavná Chantal Poullain. Spolu s dražícími vytvořili radostný sehraný tým s touhou podpořit potřebnou věc. Když v závěru dražby chybělo 60 tisíc do miliónu, začaly se zvedat ruce s čísly a přihazovat dál. Aukce v prodloužení tak milión hravě překonala.

Mnozí hosté si odnášeli domů krásné věci, všichni jsme si ale odnesli zážitek sounáležitosti, smysluplného konání, radosti z pomoci druhým. Jak řekla jedna návštěvnice:  "Když jde člověk z aukce Diakonie domů, má pocit, že svět obývají jen hodní, sympatičtí a inteligentní lidé. Vzácný pocit." Moc děkujeme všem, kdo nás podpořili, sledovali na dálku či také dražili po telefonu, mysleli na nás. A těšíme se na shledání nejpozději za rok!

Tuto akci podpořily Město Litoměřice a Asociace poskytovatelů sociálních služeb.