Pomáhejte pohybem a pomozte nám k větší peci do dílen

27. ledna 2021

Konečně máme taky něco pro sportovní nadšence. V aplikaci EPP - Pomáhej Pohybem Nadace ČEZ najdete projekt na větší pec do naší Chráněné dílny Diakonie ČCE Litoměřice... Cílem projektu je získat 80 000 Kč - ty ale získáme pouze tehdy, když budeme mít dost bodů z Vašeho pohybu. Když nám pošlete fotku, jak pro nás sportujete, my Vám na oplátku pošleme nějakou drobnost z naší chráněné dílny. Fotky posílejte na postova@diakonieltm.cz.

Co pro to musíte udělat? Nejprve je nutné si stáhnout ve Vašem chytrém mobilním telefonu aplikaci Pomáhej pohybem (přes google play nebo app store). Když budete mít aplikaci aktivovanou, zaznamenává Váš pohyb (i chůze se počítá!) a Vy sbíráte body. Nasbírané body pak můžete kdykoli věnovat některému z aktuálně nabízených projektů.

Sportovat pro nás můžete až do 22.2.. Děkujeme!

O aplikaci:

Mobilní aplikace EPP - Pomáhej pohybem je nástroj, díky kterému má uživatel možnost vlastním aktivním pohybem určovat, které projekty a v jaké výši má Nadace ČEZ finančně podpořit.

Aplikace zaznamenává pohyb uživatele (např. chůze, běh, jízda na kole, lyžování, ale třeba i běh na běžícím pásu v tělocvičně) a kromě běžných údajů o rychlosti, čase, tempu či vzdálenosti také generuje body. Tyto body může uživatel kdykoli věnovat některému z aktuálně nabízených projektů neziskových organizací, škol nebo obcí. Pokud uživatelé aplikace svým pohybem nashromáždí za daný čas určitý počet bodů, Nadace ČEZ projekt podpoří konkrétní dopředu stanovenou částkou.

Pomáhej pohybem
27. ledna 2021 - Pomáhejte pohybem a pomozte nám k větší peci do dílen